Contact 

Use the form on the right to get in touch.

TRINE THIELEN
Antwerp, Belgium
trinethielen@gmail.com

FOR UK BASED CLIENTS PLEASE GET IN TOUCH FOR AGENT'S DETAILS.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Trine_VoiceOverPicclean.jpg

Over Trine

Trine is al meer dan 15 jaar actief als stemactrice voor de grootste merken. Je kan haar stem horen in o.a. promos, TV, radio, en cinema spots, online content, bedrijfsfilms, tekenfilms, en nog veel meer.

Aangezien Trine een Engelse vader heeft en een Belgische moeder doet zij stemmenwerk in zowel Engels als Nederlands.

Trine heeft een opleiding als actrice en neemt perfect regieaanwijzingen aan waardoor het snel en makkelijk samenwerken is. Trine heeft vaste rollen en gastrollen gespeeld in verschillende Belgische series maar haar nieuwsgierigheid en ambitie heeft haar carrière eveneens uitgebreid tot het werken achter de schermen. Dit maakt dat Trine zowel als actrice ook af en toe werkzaam is als promo- en on-set producer voor verscheidene televisiezenders.

Door haar all-round media ervaring is Trine een zelfzekere stemactrice geworden en eveneens een voice-over coach / regisseuse.

Trine heeft omwille van haar carrière in verschillende plekken gewoond, zoals Londen, Munchen, en Amsterdam. Verscheidene jaren en een voldoende levenservaring later heeft Trine besloten zich terug in Antwerpen te vestigen waar ze nu woont met haar partner en 2 kinderen. Ze is eveneens mede-oprichter van Life Fire Films.